Türkoğlu Özel Eğitim Anaokulu
İSTASYON MAH. 5004. SK. NO 13 TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Anaokulumuzun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Anaokulumuz, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

NORMAL

BAŞLAMA 08:30 BİTİŞ 12:30

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN TAŞIMA HİZMETİ VARDIR

İLÇE MERKEZİNDE

İSTASYON MAHALLESİ 5004 SOKAK NO:13

Diğer Hususlar

OKULUMUZ TÜRKOĞLU NENE HATUN ANAOKULU BÜNYESİNDE MİSAFİR OKUL OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR.